Välkommen till Trabo Fastigheter AB i Tranås!

Vare sig det är din första lägenhet eller din femte som du flyttar till så är det alltid ett svårt men viktigt val. En flytt betyder oftast nya valmöjligheter men också nya möten och erfarenheter med människor och platser du kanske inte har sett tidigare. Därför är det bra att välja lägenhet med omsorg men också rätt fastighetsbolag.

Söker du en hyreslägenhet i Tranås? Kontakta oss redan idag!

Går du i tankarna att flytta till Tranås? Ska du sälja ditt hus och önskar flytta till en lägenhet? Eller behöver du hyra en lokal till ditt företag? Trabo Fastigheter AB har idag 18 välskötta fastigheter och totalt ca 500 hyreslägenheter med bra lägen. I våra fastigheter finns också lokaler att hyra för olika ändamål – alltifrån förrådsutrymmen till affärslokaler. Våra hyreslägenheter ligger längs vackra Storgatan, nära Hamnen och med utsikt över Svartån. Vi håller dem i fint skick och ser till att du som hyresgäst trivs och känner dig bekväm i ditt hem.

Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland och är en trevlig kommun med ca 19 000 invånare. Här finns skolor, förskolor, gymnasium, kulturskola och mängder av natursköna områden att njuta av.

Söker du en hyreslägenhet i Tranås? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Trabo Fastigheter AB så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig!

På Trabo Fastigheter AB fokuserar vi på din trevnad och vi håller en hög standard på både lägenheter och lokaler. Våra fastigheter finns i centrala delarna av Tranås och består av lägenheter och lokaler med bra lägen och bra underhåll. Under menyn Fastigheter hittar du mer info om alla våra fastigheter, och du kan enkelt anmäla ditt intresse för en ledig hyreslägenhet i Tranås.

 Vi är ett familjeföretag med ca 30 års erfarenhet av att förvalta egna fastigheter. Vårt mål är att erbjuda våra hyresgäster ett boende med hög komfort och bra service för att skapa trivsel och få våra hyresgäster att bo kvar hos oss under en lång tid.  

Hitta ditt nya boende hos oss! Kontakta oss via länkarna ovan.