Skogslund

 

Nyproduktion

Välkomna till vår informationssida om vårt nybyggnadsprojekt på fastigheten Skogslund 3.

På Skogslund håller vi på att färdigställa 10 nyproducerade lägenheter tillsammans med våra lokala hantverkare. Lägenheterna har hög standard och god tillgänglighet genom det hissförsedda trapphuset på långsidan av huset.Byggnaden består av två våningar med bostäder där varje våning består av av 3 st lägenheter om 2 ROK på 55 kvm och 2 st lägenheter om 3 ROK på 71,5 kvm, totalt 10 lägenheter.

I markplan finns ett antal garage, parkeringsplatser, ingången till trapphuset, lägenhetsförråd samt cykelförråd. De allmänna utrymmena är försedda med kodlås och lägenheterna har elektroniska nycklar för hög säkerhet.

Alla lägenheter har helkaklade badrum utrustade med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork och duschväggar i glas. Köken är utrustade med bl.a. diskmaskin, köksfläkt, hällspis och vita köksluckor. Hallen är utrustad med klinker på golvet och garderob samt hatthylla för avhängning och förvaring. Hela lägenheten är målad i sandbeige och vitt och på golvet ligger ett fint trägolv.

På våning 1 har man utgång till en egen stor uteplats från vardagsrummet och på våning 2 så kommer man ut till sin egen balkong från vardagsrummet.

Klicka här för att läsa mer och se planlösning för 2 rum och kök.
Klicka här för att läsa mer och se planlösning för 3 rum och kök.

Renovering av Skogslund

Skogslund

Vi är inne i slutskedet av en stor upprustning av hela vårt område Skogslund. De omkringliggande huskropparna har fått ny fasad, fönster, ventilation mm och hela området genomgår ett ansiktslyft med en uppfräschad innergård som avslutning på projektet.

Är ni intresserade av ett problemfritt centralt boende, med hög standard och bekvämlighet så är ni välkomna att anmäla intresse till oss genom kontaktformuläret nedan eller genom att ringa vår ansvariga uthyrare Calle Carlsson på 0140-147 35 för att boka in en visning.

Flera lägenheter är redan uthyrda men fortfarande finns möjligheten för er att kunna flytta in i en helt nybyggd lägenhet i ett av Tranås finaste områden redan till sommaren.

Teckna er innan 15/4 och ta del av vår ”teckna-tidigt” rabatt!

Skogslund

Intresseanmälan

Vad söker du?

Här kan du dygnet runt anmäla ditt intresse för någon av våra lediga lägenheter.
Följ de enkla stegen och fyll i önskad information så kontaktar vi dig när vi vet mer.

Om dig självEkonomi


Nuläge